Vara are gust de gratar!
Experienta senzoriala
Soare, mare, munte, calatorii, prieteni, relaxare, sandale, bere, gheata, rece, inghetata si limonada sunt printre cele mai uzitate cuvinte ale momentului. La care se adauga, cu intentia deloc disimulata a ocuparii pozitiei fruntase, gratarul, ce vine la pachet cu o experienta senzoriala dintre cele mai placute: sfaraieturi pofticioase, arome irezistibile, incantare vizuala si gust incitant, inegalabil si inconfundabil. Iata de ce vara are gust de gratar!
Preparate de vara
La Bellaria Hotel sezonul estival se petrece in Gradina de Vara, la adapost de caldura toropitoare a orasului, in companie aleasa si cu bucate de sezon. Frigaruile de pui picante, cu ardei iute si legume, servite cu rondele de cartofi la gratar, deschid seria propunerilor gastronomice de vara. Pentru domni si nu numai, cotletul de porc cu os, cu rondele de cartofi, porumb, morcovi, ceapa si ciuperci, pregatite la gratar sau fleica de porc la gratar (cu rondele de cartofi si sos de smantana cu mujdei si marar) sunt optiuni ce le vor starni interesul. Din meniul de vara nu putea lipsi un preparat de moment, ce este pe placul multor gurmanzi: cartofi noi, pregatiti in ceaunul incins, serviti cu branza de burduf si mamaliguta aburinda. Meniul complet poate fi consultat aici.
Racoreste setea
Bauturi racoritoare completeaza propunerile gastronomiei varatice: berea artizanala Nemteana, citronada si limonada proaspete, cu sau fara gheata, precum si o bunatate de ceai rece, pregatit in bucataria Restaurantului Rustic, fara adaos de arome artificiale. Desigur, toate bucatele si bauturile din meniul Restaurantului Rustic, cu specific traditional romanesc, pot fi savurate in tihna, in Gradina de Vara de la Bellaria Hotel, la 7 minute distanta de agitatia urbana.
Sunteti bineveniti!