rezervari@bellaria.ro   t/f: +40 (232) 233 870 Rezerva online    Newsletter RO EN
Hotel Bellaria Iasi

TERMENI SI CONDITII

 

SC COMPLEX ONYX SRL, cu sediul in Iasi, Soseaua Bucium, nr. 7, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J22/2676/1993, avand CIF RO4957826, in calitate de proprietar al website-ului www.bellaria.ro, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare in prealabil.
SC COMPLEX ONYX SRL detine marca "Bellaria", înregistrată la OSIM cu numarul M2008/003719, din data de 21.04.2008.

Acceptul
Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si implica acceptul explicit cu privire la acestia. Va rugam vizitati periodic aceasta sectiune pentru a putea vizualiza modificarile survenite pe parcurs.

Datele cu caracter personal
In urma introducerii datelor cu caracter personal in una dintre sectiunile Site-ului, utilizatorul isi da acordul pentru ca detinatorul Site-ului, pentru intreaga durata a existentei Site-ului, sa poata folosi aceste date in scopuri de promovare, marketing, publicitate, statistici precum si pentru informarea utilizatorului referitor la activitatea Site-ului, precum si cu privire la serviciile si produsele/marcile detinatorului acestuia.
Intrucat titularul Site-ului este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, acesta garanteaza utilizatorilor ca vor fi respectate drepturile oferite utilizatorilor de catre legislatia romaneasca in vigoare în special Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu completările şi modificările ulterioare şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, cu completările şi modificările ulterioare.

Dreptul de Proprietate Intelectuala
Continutul publicat pe Site este furnizat numai in scop de informare si uz personal al utilizatorilor, prezentarea cu toate elementele, incluzand domeniul, logo-urile, ilustratiile, fotografiile, textul, elementele grafice si oricare alte informatii, sunt protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor si sunt  proprietatea SC COMPLEX ONYX SRL.
Nici un element de pe site nu poate fi copiat, reprodus, modificat, republicat, transmis sau distribuit sub orice cale, prin orice mijloace, partial sau total, fara acordul scris al SC COMPLEX ONYX SRL, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

 

POLITICA DE REZERVARI

Check in: 14:00

Check out: 12:00

Late check-out:  intre orele 12:00  – 18:00 - plata unei taxe de 50% din pretul camerei.

Garantarea rezervarilor se poate face prin plata unui avans.

Modificarea sau anularea unei rezervari se poate face cel tarziu cu 24 ore inaintea datei sosirii. In caz contrar, se va taxa prima noapte de cazare pentru neprezentare.

Rezervarile negarantate sunt retinute pana la ora 20:00 in ziua sosirii, cu exceptia situatiilor in care clientul isi anunta sosirea tarzie.

Tarifele pot fi modificate fara o notificare prealabilă, cu exceptia serviciilor deja platite.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani vor beneficia de tarif redus (50% din valoarea unui loc/pat), iar copiii pana in 7 ani insotiti de un adult beneficiaza de cazare gratuita.

Toate tarifele includ micul dejun si taxa hoteliera.


Hotel Bellaria Iasi