rezervari@bellaria.ro   t/f: +40 (232) 233 870 Rezerva online    Newsletter RO EN
Hotel Bellaria Iasi

de la
238

lei

REZERVA

CEL MAI BUN TARIF

Bellaria Hotel îşi primeşte oaspeţii în 47 camere de 4****, oferind servicii de cazare in Iasi de cea mai înaltă calitate. Conceput pentru a satisface şi cele mai exigenţe şi diverse gusturi, Bellaria este dotat cu tehnologii şi materiale de ultimă generaţie, de o calitate excepţională. Ambientul deosebit se caracterizează prin intimitate şi diversitate, orice client simţindu-se ca acasă în camerele puse la dispoziţie.

 Fiecare nivel din cele trei ale corpului de hotel este decorat în culori diferite, de la mochetă şi mobilier, până la tapet şi decoraţiuni interioare. Materialele folosite, majoritatea de import şi de cea mai bună calitate, sunt alese cu atenţie deosebită, accentul fiind pus pe calitatea şi detaliile de execuţie ale acestora.

 Arta completează decorul, Bellaria găzduind piese ale unor artişti plastici importanţi precum pictorul Dragoş Pătrașcu sau ale sculptorilor Sorin Purcaru şi Ilie Bostan.

 Proiectul Bellaria este doar la început de drum. În viitor, hotelul va avea ca spaţiu de cazare în Iaşi 88 camere şi apartamente, 2 sali de conferinta, 4 restaurante, terasă, bar, dar şi o cofetărie, spa center, garaj subteran, parcare privată şi, unic în Iaşi, un heliport.

 Conceput pentru a oferi cel mai înalt standard al serviciilor, Bellaria este rezultatul unei atitudini revoluţionare, marcând un nou început în domeniul hotelier.

360
360
Comanda mancare de la restaurant Rustic Imagine Bellaria

Hotel Bellaria Iasi