rezervari@bellaria.ro   t/f: +40 (232) 233 870 Rezerva online    Newsletter RO EN
Hotel Bellaria Iasi

TERMENI SI CONDITII

 

SC COMPLEX ONYX SRL, cu sediul in Iasi, Soseaua Bucium, nr. 7, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J22/2676/1993, avand CIF RO4957826, in calitate de proprietar al website-ului www.bellaria.ro, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare in prealabil.
SC COMPLEX ONYX SRL detine marca "Bellaria", înregistrată la OSIM cu numarul M2008/003719, din data de 21.04.2008.

Acceptul
Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si implica acceptul explicit cu privire la acestia. Va rugam vizitati periodic aceasta sectiune pentru a putea vizualiza modificarile survenite pe parcurs.

Datele cu caracter personal
In urma introducerii datelor cu caracter personal in una dintre sectiunile Site-ului, utilizatorul isi da acordul pentru ca detinatorul Site-ului, pentru intreaga durata a existentei Site-ului, sa poata folosi aceste date in scopuri de promovare, marketing, publicitate, statistici precum si pentru informarea utilizatorului referitor la activitatea Site-ului, precum si cu privire la serviciile si produsele/marcile detinatorului acestuia.
Intrucat titularul Site-ului este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, acesta garanteaza utilizatorilor ca vor fi respectate drepturile oferite utilizatorilor de catre legislatia romaneasca in vigoare în special Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu completările şi modificările ulterioare şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, cu completările şi modificările ulterioare.

Dreptul de Proprietate Intelectuala
Continutul publicat pe Site este furnizat numai in scop de informare si uz personal al utilizatorilor, prezentarea cu toate elementele, incluzand domeniul, logo-urile, ilustratiile, fotografiile, textul, elementele grafice si oricare alte informatii, sunt protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor si sunt  proprietatea SC COMPLEX ONYX SRL.
Nici un element de pe site nu poate fi copiat, reprodus, modificat, republicat, transmis sau distribuit sub orice cale, prin orice mijloace, partial sau total, fara acordul scris al SC COMPLEX ONYX SRL, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

 

POLITICA DE REZERVARI

Check in: 14:00

Check out: 12:00

Late check-out:  intre orele 12:00  – 18:00 - plata unei taxe de 50% din pretul camerei.

Garantarea rezervarilor se poate face prin plata unui avans.

Modificarea sau anularea unei rezervari se poate face cel tarziu cu 24 ore inaintea datei sosirii. In caz contrar, se va taxa prima noapte de cazare pentru neprezentare.

Rezervarile negarantate sunt retinute pana la ora 20:00 in ziua sosirii, cu exceptia situatiilor in care clientul isi anunta sosirea tarzie.

Tarifele pot fi modificate fara o notificare prealabilă, cu exceptia serviciilor deja platite.

Copiii cu varsta pana in 12 ani vor beneficia de cazare gratuita.

Toate tarifele includ micul dejun si taxa hoteliera.

 

REGULAMENT

Stimati oaspeti, suntem onorati ca ati ales hotelul nostru pentru aceasta vizita la Iasi. Respectarea regulilor de mai jos ne ajuta sa ne asiguram ca veti avea o sedere placuta si sigura. De asemenea, prin cazarea in acest hotel intelegeti sa respectati acest regulament.

  

1.  Va rugam sa nu aduceti in incinta hotelului oricare dintre urmatoarele:

    · Obiecte de dimensiuni neobisnuit de mari sau in cantitati neobisnuit de mari;

    · Obiecte care emit un miros neplacut;

     · Praf de pusca, uleiuri sau alte substante explozive sau inflamabile;

     · Arme de foc sau sabii neinregistrate;

     · Droguri ilegale sau alte obiecte a caror posesie este interzisa de legile din Romania;

     · Animale sau pasari de orice fel.

Nerespectarea celor de mai sus se sanctioneaza cu suma de 100 euro si evacuarea persoanei/persoanelor in cauza din hotel.

2. Va rugam sa nu utilizati echipamentele sau alte dotari ale camerei pentru alte scopuri decat cele pentru care sunt destinate. Va rugam sa nu demontati sau sa aduceti prejudicii de orice natura amenajarii camerei de hotel sau echipamentelor din dotarea camerei. In caz contrar veti datora hotelului suma egala cu valoarea amenajarii / obiectului deteriorat si manopera aferenta.

3. Va rugam sa nu preluati, la plecare, obiecte din dotarea hotelului. Nerespectarea acestei reguli va conduce la imputarea costurilor ocazionate de inlocuirea respectivelor obiecte.

4. Va rugam sa nu folositi prosoapele sau lenjeria pentru: sters parul proaspat vopsit, pentru demachiat, curatat incaltamintea, geamantanele, pardoseala etc. Prosoapele se vor folosi pentru uz corporal. Daca vor fi identificate prosoape sau lenjerie deteriorate de utilizarea necorespunzatoare de catre oaspeti, acestea se vor imputa ca dauna si se vor achita de catre persoana responsabila.

5. Tariful de cazare nu include folosirea minibarului. Lista de preturi pentru minibar este disponibila la receptie si in camerele de hotel. Produsele consumate de la minibar vor fi achitate la decazare.

6. Va rugam sa nu lasati copiii nesupravegheati in niciunul dintre spatiile Hotelului; orice incident sau accident produs ca urmare a nesupravegherii copiilor in incinta Bellaria Hotel nu este responsabilitatea noastra, ci a persoanelor care insotesc copiii si sunt insarcinate cu supravegherea acestora. Daunele rezultate se vor imputa acestora.

7. Va rugam sa nu fumati in incinta hotelului. Fumatul este interzis de legislatia romana, cu exceptia locurilor special amenajate. Fumatul in alte zone decat cele special amenajate va conduce la imputarea costurilor ocazionate de curatarea sau inlocuirea lenjeriei de pat, a tapetului etc, precum si a costurilor repararii oricarei deteriorari. Incalcarea acestei reguli se sanctionează cu suma de 100 euro.

8. Vizitatorii pot ramane in camera de hotel maxim 3 ore în intervalul orar 7:00-22:00. Prelungirea sederii acestora in afara intervalului mai sus mentionat echivaleaza cu acordul oaspetelui de a gazdui in camera sa persoana/persoanele respective si de a achita o suma suplimentara, reprezentand tariful pentru un pat extra.

9. Va rugam sa nu agatati obiecte de orice natura de fereastra din camera dumneavoastra de hotel.

10. Distribuirea sau afisarea materialelor promotionale sau vanzarea de produse/servicii in incinta hotelului sunt interzise fara autorizarea scrisa prealabila. 

11. Va rugam sa nu lasati in hol sau in alte zone comune obiecte personale sau din camera de hotel.

12. Cu exceptia cazurilor de urgenta, va rugam sa nu utilizati scarile de evacuare, sa nu urcati pe acoperis, sa nu intrati in camerele tehnice, in magazii sau in alte zone unde accesul oaspetilor este strict interzis.

13. Veti fi taxati pentru orice daune aduse proprietatii, cauzate de dumneavoastră sau de invitatii dumneavoastra.

14. Orice articol personal uitat la hotel de catre oaspete va fi returnat, la solicitarea acestuia, pe cheltuiala sa. Daca hotelul nu primeste nicio solicitare in acest sens de la oaspete, hotelul va depozita respectivele articole timp de 3 luni. Dupa expirarea acestei perioade, hotelul are dreptul sa renunțe la acestea dupa cum va considera. Hotelul nu depoziteaza alimente sau articole perisabile.

15. Ne rezervam dreptul de a refuza accesul in hotel al extremistilor sau al membrilor oricarei bande. Chiar si dupa transmiterea confirmarii unei rezervari sau in timpul sejurului unui oaspete, vom recomanda oaspetelui/oaspetilor sa paraseasca hotelul daca vom descoperi ca este/sunt membri ai unei bande sau extremisti.

 

Plata sanctiunilor se va face la cursul EUR/RON al B.N.R. valabil la data constatarii nerespectarii regulilor.

 

Comanda mancare de la restaurant Rustic

Hotel Bellaria Iasi