rezervari@bellaria.ro   t/f: +40 (232) 233 870 Rezerva online    Newsletter RO EN
Hotel Bellaria Iasi

PETRECEREA DE NUNTA LA BELLARIA HOTEL

Cele 3 locatii disponibile, fiecare unica in felul sau, atrag prin frumusetea, stilul si eleganta lor, fapt confirmat de cele peste 1500 de cupluri care au ales sa petreaca aici in prima zi din viata familiei proaspat intemeiate.

Romantic si distins, Restaurantul Clasic poate gazdui petreceri cu pana la 170 de persoane*.
Albul dominant, indulcit pe alocuri de tonurile naturale ale detaliilor minutios plasate, confera Restaurantului Clasic acea distinctie fireasca necesara unui eveniment stilat, intim si cu adevarat special. Peretii partial acoperiti cu oglinzi si vitraliile care impodobesc tavanul, alaturi de coloanele care delimiteaza armonios spatiul, te duc cu gandul la  timpuri indepartate,  romantice, pretioase.
Vezi galeria foto.

Somptuos si totodata intim, Restaurantul Gourmet poate gazdui evenimente cu pana la 230 de invitati*.
Lampile din metal aurit innobileaza spatiul cu lumina calda, difuza si  prietenoasa emanata. Lampadarele si aplicele din ceramica neagra de Spania reproduc maretia de odinioara a saloanelor regale. Cupola, placut ornamentata cu picturi si aplicatii din lemn, se integreaza perfect in decor, dominand tacit incaperea. Totul este completat de un mobilier rafinat, atent mestesugit din lemn masiv negru.
Vezi galeria foto.

Aerat si gratios, Restaurantul Loja Domneasca poate gazdui petreceri cu pana la 180 de invitati.
Impresionanta locatie decorata cu gratioase candelabre si insertii din lemn natural imprumuta firesc din amplitudinea sa evenimentelor gazduite. Versatilitatea restaurantului permite, in serile placute din sezonul cald, deschiderea sa completa pe una dintre laturile mari. Ca urmare,  ringul de dans se poate muta in aer liber, sub cerul instelat, in imediata proximitate a arbustilor de liliac ce decoreaza fermecator Gradina de Vara.
Vezi galeria foto.

Pentru detalii suplimentare va invitam sa discutati cu Irina. (e: irina.ispas@bellaria.ro, m: +40 749 125 448)

* Pentru petrecerile de anvergura peretele care desparte Restaurantul Clasic de Restaurantul Gourmet poate fi ridicat, salonul rezultat avand o capacitate de 400 persoane.

Comanda mancare de la restaurant Rustic Imagine Bellaria Imagine Bellaria

Hotel Bellaria Iasi