rezervari@bellaria.ro   t/f: +40 (232) 233 870 Rezerva online    Newsletter RO EN
Hotel Bellaria Iasi

Petrecem de 8 martie, cu Univers Band


Vezi postarea precedentaVezi postarea urmatoare

Nu e deloc intamplator ca prima luna cu parfum primavaratic a anului este dedicata doamnelor si domnisoarelor. Tinand cont ca navalnicul Martie se prezinta la fel de schimbator, sensibil si surprinzator ca si femeia, alegerea acestei luni e cu adevarat inspirata.

Martie incepe frumos, cu flori si martisoare ce poarta mesajul de “primavara parfumata“ si noua Babe clarvazatoare ce ne arata cum va fi anul urmator si se incheie sub auspiciul unei mari sarbatori crestine (Buna Vestire) care, ce sa vezi, e centrata pe una dintre cele mai iubite figuri feminine ale umanitatii.    

Iar in cea de-a opta zi a lunii o sarbatorim in mod oficial pe femeie. Este momentul in care partea masculina isi arata pretuirea pentru EA – iubita, sotie, mama, fiica, prietena, colega. Pentru ca in spatele fiecarei femei iubite sta un barbat atent SI pe 8 martie.

O zi asa de speciala trebuie sarbatorita intr-un cadru festiv. Tocmai de aceea va propunem o petrecere dedicata doamnelor si domnisoarelor ce ne inspira zi de zi spre frumos, spre delicatete, spre generozitate. Cu incepere de la ora 19:00, petrecerea se va desfasura intr-o atmosfera diafana, cu un décor croit pe masura evenimentului si preparate surprinzatoare, asortate cu un open bar ofertant, ce include apa, ceai, cafea si o selectie de vinuri bune. Formatia Univers Band va completa seara cu un program muzical excelent, menit sa rasfete audienta. Trebuie remarcat ca trupa Univers Band reuneste muzicieni cu experienta in diferite zone muzicale, ceea ce imbunatateste sound-ul permanent si creeaza diversitate si posibilitatea abordarii unor genuri muzicale diferite. Concertele lor sunt mereu energice, sustinute de bucuria, placerea si pasiunea cu care se canta, fiecare concert Univers Band devenind un adevarat show muzical de fiecare data. 

Va dorim petrecere frumoasa si va invitam sa parcurgeti propunerile culinare ale serii.

 

MENIU
PRIMUL FEL
Carpaccio de somon fume cu branza Philadelphia, ou de prepelita cu piept de rata si roast beef servit pe salata de telina cu nuci 240 gr.

FEL PRINCIPAL
Turnedo din muschiulet de porc in crusta de piper mozaic servit cu crema de hribi, rosii deshidratate si cartofi noisette cu rozmarin
200/150/150 gr.
sau
File de butterfish in crusta de ierburi cu sos de sampanie, servit cu garnitura de morcovi baby si fasole verde
200/50/150 gr.

Asortiment de panificatie

DESERT
Mousse de ciocolata 100 gr.

OPEN BAR
-nu exista limita pentru cantitatea de bauturi consumata-
Apa minerala | plata
Ceai | Cafea
Vin (alb, rose, rosu)


MENIU VEGAN
PRIMUL FEL
Salata cu avocado, branza tofu, alune, busuioc si germeni de grau 300/100 gr.

FEL PRINCIPAL
Orez cu quinoa servit cu legume tempura si ardei copti
200/200/100 gr.

DESERT
Mousse de ciocolata neagra
100 gr.

OPEN BAR
-nu exista limita pentru cantitatea de bauturi consumata-
Apa minerala | plata
Ceai | Cafea
Vin (alb, rose, rosu)


Indiferent de varianta de meniu preferats, prețul este 150 lei/persoana.


Hotel Bellaria Iasi